Kasekäsn 50 grammi

1.80 

Valmistamine

Kasekäsnal ehk chagal ehk musta pässikul on mitmeid valmistusviise.

1) leotada leiges( 25 C) vees. Pool pakki jahvatist klaaspudelisse, lisada 1 liiter vett ja jätta 24 tunniks külmkappi (5-6 C) Aeg ajalt võib raputada, loksutada. 24 tunni pärast võib juua päevas 1-3 tassitäit. Pudel täita uuesti veega korgini( et ei jääks õhku) Niiviisi saab tegutseda 3-4 päeva, siis muutub tõmmis lahjaks ja ,,läheb elama,,.  Sellisel viisil valmistatud tõmmises on säilinud B grupi vitamiinid, antioksüdandid ja bioaktiivsed ühendid.

2) keeta või hautada tunde ahjupotis. Seejärel kurnata ja pressida vedelik välja ka jäägist. Saadud must ,,tökat,, lahjendatakse omakorda enne joomist. Sellises tõmmises on väidetavalt vähivastased toimeained.

3) valmistada termotassis. 2-3 spl purule lisada 200-300 ml kuuma vett ja lasta 5-8 tundi tõmmata.

 

Veeda suvepuhkus lähedastega, naudi rõõmu, mida pakub suvi

Saame Sulle garanteerida, et talvel ka kõige suurema gripilaine korral, suudab Kubja Sulle pakkuda just Sulle vajaliku tee.

Saame Sulle sulle garanteerida, et need teed on toimivad, ajaproovile vastu pidanud ning kõrgekvaliteedilisest toorainest.

Sulle jääb Sinu aeg, Sinu suvi, Sinu elu. Lihtsalt vali meie e-poest endale meelepärased tooted ning me saadame need Sulle lähimasse Omniva pakiautomaati.